Fira de Santa Llúcia

45 - Bene's Artesans

Elaboració de joies amb materials diversos com or, argent, bronze, coure, ferro o alumini interactuant i potenciant artificialment les diferents mutacions físiques que aquests materials sofreixen en la naturalesa depenent de l'entorn en el que es troben.

Elaboració de joies amb materials diversos: or 18 K, argent 925, bronze i coure. Puntualment incorporem també altres materials com ferro, alumini, resines, pedres precioses o semi-precioses.

El nostre objectiu és oferir una diversitat de peces caracteritzades i individualitzades a través d'un disseny personalitzat, així com un acabat innovador i durador perquè el pas del temps sigui un factor d'embelliment.

Elaborem pàtines afins a cada metall. Verds, grocs i granats en bronze i coure, òxid en ferro així com una àmplia gamma cromàtica mat d'anoditzats en alumini. Tot això combinat en plata, dota les peces de lleugeresa i llibertat per netejar-les amb aigua i sabó neutre. Tampoc no es rovella i com no utilitzem rodi, níquel o altres banys, és ideal per a persones molt al·lèrgiques.

© Associació Fira de Santa Llúcia 2018

Aquest web fa servir cookies per personalitzar el contingut i analitzar el tràfic. Si continueu navegant pel web n'accepteu l'us.

Més informació Acceptar