Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia - 2013

Benvolguts amics, benvinguts un any més a la Fira de Santa Llúcia que com tots sabeu és la fira més antiga que gira al voltant del món del pessebre i de les tradicions nadalenques. Aquest any, festegem el 227è (1786-2013) aniversari de la Fira de Santa Llúcia. Amb aquesta motivació hem estat treballant i preparant per tots vosaltres i, sobretot, per la vostra canalla, un seguit d'activitats que esperem us agradin i que trobareu detallades en el seu propi apartat.

Foto antiga de la firaTambé celebrem el quart aniversari de la web de la fira, web que volem que sigui la vostra "fira virtual", un espai on podeu trobar tot el necessari per facilitar-vos la vostra visita i on podeu saber quelcom més sobre la història de la fira, els seus artesans, activitats, exposicions de pessebres, fotografies i moltes altres coses.

La Fira real, la de tota la vida, la trobareu com l'any passat, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, amb totes les paradetes de sempre, un total de 283, carregades de novetats per tots vosaltres.
I recordeu, el 25 de desembre arriba el Nadal, i aquest any el 30 de novembre arriba la fira de Santa Llúcia.

En nom de tots els firaires, us convidem a visitar i a gaudir de totes les novetats i de tot allò que durant tot l'any hem estat preparant amb la intenció de compartir amb tots vosaltres un espai on viure l'ambient i la màgia del Nadal.

Associació Fira de Santa Llúcia

© Associació Fira de Santa Llúcia 2013-2014