Fira de Santa Llúcia

108-109 - DEULOFEU, artesans del pessebre des de 1929

Som artesans, especialistes en la construcció de coves singulars, elements del paisatge, pessebres per encàrrec o a mida i portem en exclusiva les figures de l'escultora Montserrat Ribes. www.deulofeu.cat

DEULOFEU, artesans del pessebre des de 1929

Qui som ?

Som un petit taller d’artesania, especialistes en coves úniques i diferents elements del paisatge del pessebre. També estem especialitzats en la realització de qualsevol pessebre o treball paisatgístic per encàrrec o a mida al nostre taller.

A més a més del taller, tenim parades a diferents fires, com la Fira de Santa Llúcia de la Catedral de Barcelona on hi som des de l’any 1929.

Si voleu encarregar-nos un pessebre o cova a mida podeu fer-ho durant l'any al nostre web o taller i durant el mes de desembre a la Fira; En aquest darrer cas, l’entrega de l’encàrrec s’esdevindria durant l’any següent.

La Parada a la fira

A la parada de la Catedral situada devant de les escales de la Seu, números 108-109, hi podreu trobar tota mena de peces per realitzar o complementar el vostre pessebre com coves, anunciates, fonts, salts d’aigua, rius, ponts, pous, pallers, corrals...i d’altres elements paisatgístics. També podreu trobar figures de fang amb roba d’origen Murcià de Belenes Puig; i en exclusiva des de l'any 1997, les figures de l'escultora Montserrat Ribes, considerada una de les millors figuristes actuals. (escultora també de la casa “Elisa”).

Aquest any estem preparant per tots vosaltres diferents novetats, tant pel que fa als diferents elements del paisatge del pessebre, com en les mateixes coves on trobareu un nou model de cova per a neixaments de 10, 12, 21 i 25 cm., amb un volum força original i dinàmic. A més a més, tenim novetats en totes les mides de figures de la col.lecció de la Montserrat Ribes, entre les que destaca el nou naixement hebreu de 12 cm.

El nostre web

No deixis de visitar-nos en el nostre web: www.deulofeu.cat on trobaràs fotografies del nostre treball, tot de notícies i informacions relacionades amb el món del pessebre, un llistat d’enllaços, exposicions i horaris, associacions, un pessic d’història i moltes d’altres coses.

Contacte

Pregunta per l’Albert Deulofeu

Durant l'any contacte amb nosaltres per:

e-mail: albert@deulofeu.cat

 

 

Correu tradicional: Apartat de correus n.176
  08140-Caldes de Montbui
  Barcelona-España
   
telèfon: 93.864.59.83

Durant el mes de desembre:

Només a la fires, o bé a la Fira de Santa Llúcia de la Catedral de Barcelona parada nº 108-109, devant de les escales de la Catedral. O bé a la fira de Santa llúcia de Sabadell, situada a la Rambla de Sabadell.

© Associació Fira de Santa Llúcia 2018

Aquest web fa servir cookies per personalitzar el contingut i analitzar el tràfic. Si continueu navegant pel web n'accepteu l'us.

Més informació Acceptar